Що забули іноземні гості на “Форумі друзів Криму”?

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

Чергова спроба Кремля легалізувати статус окупованого Кримського півострову – в гості були запрошені австрійські політики.

 


 

Спецслужбами Кремля було організовано візит 90 іноземних гостей з числа громадян Австрії до окупованого Криму в статусі «друзів Кремля». Протягом 6-8 листопада там проходив «Форум друзів Криму». Це є черговим зухвалим вчинком Російської Федерації спільно із завчасно профінансованою нею «п’ятою колоною» з числа громадян європейської країни.

 

 

В такий спосіб Кремль намагається перетворити спецслужби Австрії, Угорщини, Болгарії, частково – Румунії та Польщі на філії ФСБ і СЗР з метою демонтажу ЄС та НАТО.

 

Враховуючи те, що своїми діями гості окупованого Криму порушили нейтралітет своєї країни, а саме Австрії, а також рішення відповідне ЄС, то адекватними заходами реагування до них із боку міжнародної спільноти має стати введення персональних санкцій проти 90 учасників із Австрії кремлівського «шоу» за грубе порушення територіальної цілісності та суверенності України, а також норм міжнародного права. Прийняття будь-яких законодавчих і урядових рішень щодо деокупації України повинно мати обов’язкове посилання на деокупацію Донецької і Луганської областей, а також АРК.

 

Спецслужбам США, Великої Британії, Канади також варто активізувати зусилля з упередження дій Кремля з втягування спецслужб вищезазначених та інших країн до демонтажу ЄС і НАТО. Так само, варто запровадити персональні санкції проти порушників міжнародного права, насамперед 90 громадян Австрії.