Злам шовіністичного фронту проти України

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

Пріоритетним завданням урядів США, Канади, Великої Британії, Литви, Швеції та України є злам сформованого Росією антиукраїнського шовіністичного фронту із залученням всіх гілок і рівнів влади Польщі, Угорщини, Румунії та інших держав.

 


 

Демонтаж загроз європейській безпеці має базуватися на системному примусі зазначених держав до поваги суверенності й територіальної цілісності України. Шовіністами Польщі, Угорщини, Румунії, Росії на рівні парламентів, урядів всіх рівнів, “науково-експертного середовища” розроблений і скоординований спільний задум розшматування України. Це відбувається шляхом довготривалої дестабілізації ситуації та втручання в гуманітарний, історичний, мовний, політичний і безпековий суверенітет нашої держави.

 

Злам шовіністичного фронту

Київ, Майдан Незалежності

 

Ключова проблема зараз – це координація спецслужб зазначених держав зі скоєння протягом кількох років конкретних антиєвропейських, антиукраїнських і антидержавних акцій за повної бездіяльності та з мовчазної згоди розвідувальних і контррозвідувальних служб Франції, Німеччини та інших держав. Антипольськими, антиугорськими і антирумунськими є дії та заяви шовіністів зазначених країн. Вони демонтують засади регіональної, глобальної та безпеки власних держав.

 

Завдання громадян України:

 

  1. Створення ефективних неурядових науково-експертних груп для щоденного інтелектуального просування проекту “Євроатлантична Україна: шляхи модернізації”.
  2. Документування всіх фактів порушень норм міжнародного права щодо втручання у внутрішні справи України з боку урядів і громадян вищезазначених держав для звернень у міжнародні суди.
  3. Припинення будь-яких дискусій з носіями шовіністичної ідеології.
  4. Застосування інтелектуального тесту на визначення причетності тієї чи іншої особи до шовіністичних кіл шляхом обговорення будь-якого матеріалу, викладеного на сторінках сайту журналу “Український тиждень”.
  5. Призупинення будь-яких зустрічей з “науково-експертним” середовищем, яке є носієм шовіністичної ідеології. Усвідомлення, що тільки принципова і мудра відсіч шовіністам на всіх рівнях є запорукою захисту української державності.

 

Дії Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України:

 

  1. Проведення робочих зустрічей із високопосадовцями вищезазначених країн для затвердження «Спільної стратегії євроатлантичної інтеграції України». Доведення незаперечних доказів безперспективності втручань у суверенний простір українського державотворення з боку урядів зазначених країн.
  2. Розгортання проектів фінансування наукових досліджень «Розбудова висококонкурентної української держави»; «Шовінізм Московії, Польщі, Угорщини, Румунії: минуле, сьогодення і майбутнє».
  3. СБУ кардинально покращити якість упередження і документування розвідувально-підривної діяльності спецслужб зазначених країн та ін. держав з метою захисту української державності, насамперед у міжнародних судах. Слід враховувати, що антиукраїнські дії вірогідно розроблені на 15-20 річний період

 

Дії міжнародної спільноти. Урядам США, Великої Британії, Канади вжити системних заходів щодо захисту державності Польщі, Угорщини та Румунії шляхом документування і упередження співпраці спецслужб зазначених країн з Московією з ліквідації української державності.