“Самопоміч” має наміри розвалити український фронт

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

Сутність антидержавних дій представників партії «Самопоміч», насамперед у західних районах України, полягає у дискредитації Президента України за притягнення судами до кримінальної відповідальності дезертирів із зони АТО.

 


 

Це підтверджується нещодавніми рішеннями Трускавецької міськради та Львівської обласної ради, а також розміщенням рекламних щитів, які підбурюють зневагу громадськості до президентської та судової гілок влади.

 

Наслідками хаотизації «Самопоміччю» суспільного життя має стати, за задумом їх організаторів, занурення України в черговий цикл виборчого безладу, який системно контролювався і контролюється Російською Федерацією на власну користь. Це може призвести до фактичного розвалу українського фронту та втрати державності.

 

Самопоміч хоче розвалити український фронт

 

Дії партій «Самопоміч», «Батьківщина», «Опозиційного блоку», «Радикальної партії» з дестабілізації ситуації в Україні під приводом боротьби із «ж*дівською хунтою» повністю відповідають стратегії Кремля по демонтажу української державності.

 

Але попри це ми, громадяни України, можемо самостійно нейтралізувати антидержавницькі дії партії «Самопоміч». Принаймні, двома основними шляхами: по-перше, це рішуча протидія на всіх без виключення рівнях будь-яким спробам дестабілізувати ситуацію в Україні та дискредитувати центральну і місцеву владу. Це також стосується обґрунтованих рішень суддів по притягненню до кримінальної відповідальності військовослужбовців за скоєння злочинів в умовах війни. По-друге, ми можемо здійснювати системний тиск на всі рівні влади з позиції української державності, фаховості і своєчасності, задля нарощування динаміки реформ згідно з потребами суспільства.

 

Відповідно, на рівні рашень Президента України, Верховної ради України, Кабінету міністрів України необхідно впровадити сучасну систему підбору, підготовки, атестації та звільнення службовців із лав збройних сил за стандартами НАТО. Вона має виключати призов на військову службу осіб, які скоїли кримінальні злочини, зловживають спиртними напоями або є наркозалежними.