Шляхи досягнення величі України

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

Всі ми хочемо бачити нашу Батьківщину передовою і процвітаючою, але в чому полягає досягнення успіху та величі України? «Великий успіх» – це результат послідовності дій, а не одного вдалого ходу… Ви робите правильно щось одне, потім інше. 

 


 

З часом все складається в правильну комбінацію і потенційна енергія, що з кожним правильним кроком зростала за геометричною прогресією, вивільняється у вигляді успіху. Це і є «правило доміно»… Влаштувати ланцюгову реакцію доміно доволі просто – розташувати у правильній послідовності кісточки і своєчасно штовхнути першу (див.: Г. Келлер, Дж. Папсан. Одна справа. К.: Наш формат, 2017 – 208 c.).

 

Завдання України: щоденна успішна реалізація «правила доміно».

 

Послідовність «вишиковування кісточок» успіху:

 

Шляхи досягнення величі України

 

Сутність «принципу доміно» – науково-експертне обґрунтування порядку вишиковування «кісточок успіху» і здійснення їх поштовхів. Завдання досягнення величі України полягає у своєчасному перегляді пріоритетів і знаходженні «кісточки №1» яку потрібно штовхнути для отримання «ефекту доміно». Слід враховувати, що «одна кісточка доміно здатна повалити вдвічі більшу». «Класична ланцюгова реакція доміно – це лінійна прогресія, але тут ми бачимо геометричну».

 

Дії Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, регіональної та місцевої влади, громадян:

 

  1. Якісно опанувати мистецтвом застосування «правила доміно» для досягнення стратегічних цілей України, галузей, регіонів, громад як багатої та успішної євроатлантичної держави з високим рівнем життя громадян.
  2. Із залученням експертного середовища, насамперед Інституту стратегічних досліджень при Президентові України опанувати методологію ефективного моделювання дій Кремля та їх нейтралізації для блокування євроатлантичного курсу України. Потреба в цьому пов’язана з вірогідним наданням В. Хуйлом «дружніх пропозицій США і ЄС» стосовно «розслідування втручання України» у виборчу кампанію в США та «потребу» у відмові з боку керівництва ЄС Україні від чергового підтвердження її європейського майбутнього.