Київська “зоозахисниця” з георгіївською стрічкою

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Мешканка Києва – Ірина Власенко, активістка “зоозахисного” руху, ходить з георгіївською стрічкою та відкрито заявляє, що дуже любить СРСР і Росію.

 


 

Якщо манить Лєнінград…

 

Парад 9 Травня у Києві

 

Киянка Ірина Власенко недвозначно демонструє свої погляди всюди, включаючи соцмережі, де пише:

 

– Ребята, это мои понятия и взгляды! И я горжусь, что я родом из прошлого!!!!

 

Власенко з георгіївською стрічкою

 

В альбомах чимало світлин з російського Санкт-Петербургу, який вона пише як “Лєнінград”, – “красівий, добрий”. На багатьох фото Власенко позує з георгіївською стрічкою та у вульгарних позах.

 

Зоозахисниця з георгіївською стрічкою

 

Любиш “Красівий добрий лєнінград?” – не мордуй себе та інших, їдь і не повертайся.

 

Киянка з георгіївською стрічкою

 

Сторінка Ірини Власенко у Фейсбуці – просто хрестоматійний приклад неприхованого сепаратизму. У дописах – і хвала кремлівському карлику, що вільно ходить по окупованому Криму, і сподівання на скорий розпад України. Є там і дописи із закликами до насильницьких дій по відношенню до громадян, незаконне збирання й поширення персональних даних і багато іншого.

 

Власенко підтримує окупацію Криму

 

Київська сепаратистка любить тварин і люто ненавидить людей

 

Власенко має дуже багато вільного часу, котрий проводить в Інтернеті. Зазвичай вона є частим дописувачем у зоотерористичних групах, де плодять безглузді фейки, розпалюють ненависть і закликають убивати й калічити людей.

 

Дописи Ірини Власенко

 

Іра не любить не тільки Україну – вона ненавидить усіх людей та має нездоровий потяг переслідувати інших і знущатися, що сама відверто висловлює.

 

Коментарі Ірини Власенко

 

Або люби свою країну, або…

 

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на погляди цієї любительки Путіна і СРСР. Люди вкрай обурені:

 

– За твою гордість наші діти продивають кров. Так що забирай своїх виродків, і – до Росії. 

 

–  Порядні люди, підтримуючи чистоту і порядок у своїй хаті, вимітають сміття геть і спалюють його. А це – лайно, що вже віками смердить і отруює нам життя. Дикі породжують диких. Занадто їм толеруємо.

 

– Справа ж не в самій стрічці, а в тому, що одягнути її – це заявити: “я ненавиджу Україну”. Для таких є СБУ, наказом Президинта встановлено заборону на колорадську стрічку. То справа поліції… Ау!!! Вони що – сплять? Таких потрібно карати за прояви сепаратизму…

 

– Отакі дурепи не розуміють, що такі ж придурки війну розв’язали в Донбасі, а не дай Боже ці тварюки приведуть війну в інші регіони, то їх першими на добрива пустять…

 

– Пора забиратися в минуле! Дай жити дітям достойно!

 

– Чтобы души погибших парней, девушек и детей тебе каждую ночь во снах приходили, подстилка российская!!!

 

Ми прямуємо у майбутнє – у минулому всі вже побували

 

Тому нам не по дорозі з такими любителями минулого, що тягнуть нас назад. І поки ми і наші діти – всі, хто стали на захист країни, проливаємо кров, ось такі, як Власенко, заявляють про те, що вони пишаються окупантами та підтримують політику держави-агресора. Добрати цензурні слова стосовно таких індивідів, вибачте, доволі складно. Горбатого могила не випрямить.

 

Залишається спражньою загадкою те, чому прихильники Росії та Путіна продовжують жити тут, і не ідуть до омріяної ними країни, де, на їхню думку, все чудово і люди живуть краще. Що їм ще потрібно для щастя? Чемодан, вокзал і щастя. Але ж ні – сидять тут і проклинають свою землю, свою матір, своїх рідних.

 

Довго ми ще будемо від цього відходити, допоки совок не вивітриться з мозків. Але ми будемо робити все, аби російські посіпаки та любителі радянщини тікали звідси світ за очі, аби на собі відчули, що таке залишити свій дім. Назавжди. Таким в Україні не місце. Або люби свою країну, або забирайся. Не хочеш забиратися – допоможемо.