«Полтавська битва» за колонізацію України

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

Понад 300 років тому, коли Полтавська битва завершилася поразкою для війська українського державника Івана Мазепи, це стало поворотним пунктом і початком російської окупації України.

 


 

Історичні особливості окупаційних дій Російської Федерації

 

Понад 300 років тому європейська цивілізація пережила геополітичну катастрофу штучного відриву української держави і народу від європейської сім’ї. Це стало можливим на основі окупації України відсталою Росією у змові зі старшиною, яка проживала в Україні (нинішній олігархат). Поворотним пунктом стало те, що Полтавська битва завершилася поразкою війська українського державника І. Мазепи.

 

Наслідками 300-річної окупації стали:

 

  • перетворення України як держави з розвиненою демократією та освітою на відсталий придаток азійської Московії;
  • ліквідація навчання в селах і селищах та суцільна заборона навчання українською мовою;
  • спалення всіх українських наукових та церковних видань;
  • перекопування всіх могил;
  • знищення всіх архівних матеріалів, художніх, культурних, арехіологічних памяток українства.

 

Наступним етапом стала фізична ліквідація мільйонів українців під час багатьох голодоморів у ХХ ст.

 

За умови перемоги української держави над кремлівським військом під Полтавою і звільнення окупованих ним територій, а також очищення державного апарату, закладів науки і освіти від московинів, населення України становило б удвічі більше нині існуючого – близько 90 млн. людей.

 

Україна мала б на третину більшу власну територію, яку нині Кремль окуповує, як українські землі зеленого клину (від Воронежа до Кубані). Українська церква зберегла б самобутність. Україна була б звільнена від багатомільйонної російської армії, солдати якої були направлені «чтобы руководить и создавать московскую государственность». Росія зберегла б свою первинну назву, мала б можливість дослідити свою історію, а не викрадати київську назву «Русь», перекладати її з грецької мови російською під назвою «Россия», не привласнювати історичних діячів Києва, інтерпретуючи її «как свои – Владимира»…

 

Полтавська битва за колонізацію України

Перетин вулиць Пушкіна і Гоголя у центральній частині сучасної Полтави

 

Міжнародні наслідки

 

Після окупації Кремлем України утворилась євразійська імперія, яка ні на рік не припиняла ведення агресивних війн для винищення поневолених народів, сусідніх держав та євроатлантичної цивілізації.

 

Метою Кремля є багаторічна і довготривала гібридна війна зі знищенню української державності. За їхнім задумом, це буде «успішна Полтавська битва ХХІ століття». Як і три століття тому, опорою окупаційних військ та влади Кремля виступає сучасна старшина – практично весь олігархат.

 

Прогноз дій Кремля

 

15-20 річне занурення України в системний хаос з метою ліквідації всього українського, яке здатне розбудовувати державність. На першому етапі планується термінове насильницько-«правове» усунення від влади Президента, Прем’єр-міністра та розпуск Парламенту.

 

Дії Президента України:

 

  1. Мудре прийняття своєчасних рішень по терміновому припиненню втягування Кремлем олігархату до підривної стратегії щодо протистоянь українців з українцями. Зволікання матиме своїм наслідком повну руїну і втрату державності.
  1. Розгортання інтегруючого проекту народів України на базі української мови, культури, історії та модернізації України.

 

Дії СБУ:

 

  1. Впровадження дієвої системи контррозвідувального захисту всіх громадян, включаючи Президента України від розвідувально-підривної діяльності спецслужб Кремля та олігархату. Це передбачає демонтаж такої технології: організація «протесту» – вимога про внесення законодавчих змін – завчасне вкидання компрометуючих матеріалів для максимального розхитування ситуації – розгортання акцій масової непокори – повалення місцевої чи центральної влади.
  2. Опускання дієвої залізної завіси по периметру кордону з РФ, а також навколо будь-якого російського центру в Україні.

 

Дії громадян України:

 

  1. Розгортання в електронних ЗМІ проектів про роль та місце України у новітній моделі євроатлантичної безпеки та етапів і сутності майбутніх агресивних дій Кремля. Реконструкція українськими науковцями по рокам з 1705 р. етапів окупації України, дій офіційного Кремля і представників РФ.
  2. Реалізація волонтерських проектів журналістських розслідувань про співпрацю олігархату, який здійснює бізнес в Україні, з Кремлем та його спецслужбами на прикладі (В. Медведчука та Ю. Тимошенко).
  3. Розгортання на загальнодержавному, регіональному та місцевому рівнях проектів інтеграції народів України на базі української культури з використанням досліджень місцевих науковців – українських державників.