У Києві невідомі обстріляли тролейбуси, є постраждалі

Поділитися:

У столичному Депо № 1 стався інцидент – невідомі зловмисники обстріляли три тролейбуси підприємства “Київпастранс” у Голосіївському районі. Внаслідок цього наступного дня пошкоджені транспортні одиниці не вийшли на маршрут.

 


Вчора, 25 липня, приблизно о 19:30 год. постріли порушили спокій в районі кінотеатру “Загреб”, а саме навпроти колишнього готелю “Голосіївський”. Метою стрільців очевидно, був громадський транспорт, принаймні саме він і постраждав.

 

Невідомі зловмисники обстріляли тролейбуси

 

За словами очевидців, черга, схожа на автоматну, пролунала з паркової зони, розташованої за дорогою від зазначеного готелю (лісосмуга біля танку). Кілька людей з числа пасажирів дістали тілесних ушкоджень, і тільки на щастя, обійшлося без жертв.

 

В результаті стрілянини пошкоджено три тролейбуси ТРЕД №1 підприємства “Київпастранс”. У зв’язку з цим сьогодні на маршрут транспорт не вийшов.

 

Привертає на увагу той факт, що незважаючи на велику кількість телефонних звернень на лінію “102”, поліцейські прибули на місце події лише за годину і п’ятнадцять хвилин. Не дивно, що нікого затримати поліцейським не вдалося.

 

Вірогідно, саме така реакція поліції є причиною замочування даного інциденту в засобах масової інформації, а дуже хотілося б почути їхню версію і пояснення причин такої неквапливості.

 

Ті, хто сумнівається у викладених фактах, і для кого присутність очевидців на місці подій не є аргументом, можуть особисто навідати Депо №1, де зможуть на власні очі побачити пошкоджені тролейбуси.