Нейтралізація державного тероризму Кремля

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

Московія – це державне утворення, яке виникло, цементувалось і функціонує на криміналі – вбивствах, грабунках і т.п. Нейтралізація кремлівських злочинів можлива лише на основі системної ізоляції Московії від демократичного світу та приведення його фінансово-банківської системи до стану неспроможності бути джерелом фінансування тероризму на глобальному та регіональному рівнях.

 

Системні вбивства українців у ХХІ ст. – в Криму, Донецькій та Луганській областях шляхом формування корпусів терористів, розстріл 21.01.2018 р. українців на лінії розмежування та вбивство українців в Кабулі (7 осіб), підрив вибуховим пристроєм автомобілів біля посольства України в Афінах є підтвердженням «керованого тероризму» Кремля проти України на глобальному рівні.

 

Політичний тероризм проти України реалізовується Кремлем через створену ним кремлівську політичну партію «Опозиційний блок». Підтвердженням цьому є блокування ними підписання Головою Верховної Ради України закону про реінтеграцію Донбасу шляхом подання проекту постанови про його анулювання.

 

Ідеологічним фундаментом тероризму Кремль обрав систему координат – «х» «у» московинського світу в якій змішуються вирвані окремі події в Україні з московинським стилем мислення та світогляду при їх оцінці. При цьому штучно розкручуються сюжети які в негативному світлі висвітлюють українську державу і суспільство.

 

 

Дії України та міжнародної спільноти:

 

  1. Фінансовий, інформаційний та інфраструктурний демонтаж в Україні та решті євроатлантичних держав будь-якої фізичної присутності установ та закладів будь-яких форм власності Кремля, крім посольства.
  2. Запровадження надзвичайно ефективних і відчутних міжнародних санкцій у банківській, паливно-енергетичній та ін. бюджетоформуючих галузях економіки Московії.
  3. Кардинальне покращення рівня взаємодії СБУ, СЗР із спецслужбами США, Канади та ін. країн-союзників по антитерористичному захисту громадян.

 

Дії Кабінету Міністрів України. Застосувати успішний досвід Франції по фінансуванню досліджень з найбільш гострих суспільно-економічних питань, насамперед щодо протидії тероризму, в етнічній політиці, а також решті конфліктних питань, публікація яких у відкритому доступі може нанести іміджеві збитки Україні. Зазначені дослідження мають проводитись науковцями та використовуватись центральною та місцевою владою у закритому режимі.

 

Дії громадян України. Приведення рівня антитерористичної культури на основі ефективної співпраці з СБУ, СЗР, ГРУ МОУ, власної самоосвіти що має забезпечити належну власну безпеку.

 

Олександр Корнійчук