Парад з нагоди 26-ї річниці Незалежності України

Поділитися:

У столиці на Хрещатику та на Майдані Незалежності пройшов парад військ з нагоди 26-ї річниці незалежності України.

 


 

В урочистих заходах з нагоди святкування взяли участь близько 4 500 військовослужбовців ЗСУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби, співробітників Нацполіціі.

 

Перад День Незалежності

Майдан єднання

 

Країна змінюється на краще не так швидко, як хотілося б, та й ми багатіємо ми не такими темпами, як очікувалося. Але сьогодні головне з того, за що дійсно відчуваєш гордість – це наша армія! Лише за три роки вона стала дійсно силою і предметом гордості для кожного українця.

 

День незалежності 2017

Хрещатиком крокують колони військових

 

І в цей святковий день наша армія крокує Хрещатиком разом зі своїми союзниками, наближуючи той час, коли Україна здобуде остаточну перемогу над ворогами. Погляньте на союзників, які пройшли та пронесли свої прапори центром Києва. Тож все буде гаразд.

 

Парад на Майдані Незалежності

Завжди, в будь-якій війні запорукою перемоги є підтримка союзників

 

У параді взяли участь близько 10 підрозділів з Великобританії, Грузії, Канади, Литви, Молдови, Польщі, США, а також видатні групи Латвії, Румунії, Естонії.

 

Військовий парад на День Незалежності

Українські військовослужбовці

 

На військовий парад до Дня незалежності України в Київ були запрошені міністри оборони Грузії, Литви, Латвії, Молдови, Польщі, Чорногорії, Естонії, а також заступник міністра оборони Великобританії.

 

Виставка військової техніки

Виставка військової техніки

 

 

Сьогоднішній день вкотре нагадує всім, що попереду – велика боротьба та ще багато роботи, яку нам належить виконувати – спільними зусиллями, гуртом.

 

Парад військової техніки

Українська військова техніка

 

Становлення України як суверенної, унітарної, правової держави сучасного типу донині фактично не є остаточно завершеним, а тому зазнає різнобічних впливів, які не завжди йдуть на користь суспільству. Тому зараз як ніколи важливе усвідомлення суспільством суттєвих змін сприйняття світовим співтовариством України, яка отримала нові можливості для реалізації власних національних інтересів у мінливому й суперечливому глобальному просторі.

 

Військовий парад 2017

Кияни і гості столиці вітають учасників параду

 

Зі святом усіх! І чекаємо на Парад Перемоги в Донецьку, Луганську, Севастополі!