Ключ до розшифрування слів кремлівського очільника

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

Все, що озвучується представниками держави-агресора, включаючи очільника Кремля, необхідно сприймати з точністю до навпаки.

 


 

Як приклад, спробуємо розшифрувати зміст прес-конференції кремлівського царя від 14.12.2017 р.

 

Розшифрування слів очільника Кремля

 

А щоб дізнатися більше, із цієї теми раджу вам прочитати чудову книгу Астольфа де Кюстіна «Правда про Росію».

 

Дії громадян України:

 

  1. Мобілізація в кожній громаді навколо досвідчених воїнів АТО по розгортанню підготовки резервістів за стандартами Швейцарії.
  2. Максимальне ігнорування будь-яких намірів та спроб розхитувати ситуації в Україні. Насамперед це стосується припинення будь-якої підтримки Ю. Тимошенко і М. Саакашвілі.
  3. Розгортання системного науково-експертного тиску на посольства передових держав з метою прискорення прийняття рішення щодо реальної модернізації України та надання високотехнологічної летальної зброї.

 

Дії Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України:

 

  1. Повномасштабне розгортання модернізації України по будівництву в кожному регіоні десятків сучасних високотехнологічних виробництв.
  2. Кардинальне реформування ЗСУ і СБУ з метою викорінення корупції та здатності до ефективного захисту української державності.

 

Дії міжнародної спільноти. Максимальне прискорення затвердження десятирічної програми модернізації України з наданням управлінських, кадрових, it та фінансових послуг у кожному сегменті національної економіки.