В окупованому Луганську викрадено Сергія Ширяєва (оновлено)

Поділитися:

Затриманий за український прапор: патріота Сергія Ширяєва викрали й кинули до підвалів російсько-терористичної організації “МГБ ЛНР”, а у ЗМІ – повна тиша.

 


 

28 жовтня 2017 р. у м. Луганську терористами й колаборантами, що позиціонують себе як представники “МВС ЛНР”, зокрема підрозділу “Беркут”, на вулиці Сєрова, було зупинено “за підозрою” місцевого мешканця Сергія Ширяєва.

 

Хлопець 2001 року народження, днями йому тільки виповнилося 16 років.

 

В Луганську викрадено Сергія Ширяєва

 

Як пояснюють мотиви затримання самі окупанти, в Сергія було виявлено та вилучено прапор України. Так відповів “дільничний” у захопленому райвідділку, до якого зверталася знайома родини Сергія.

 

16-річного хлопця жорстоко побили й доправили на допит до “МГБ ЛНР”. Потім терористи з “МГБ” провели обшук за місцем його проживання, та під час цих дій вилучили як речовий доказ ноутбук, оскільки переглянули історію браузера та знайшли там відвідування українських сайтів “екстремістського змісту”.

 

За повідомленнями рідних і друзів, Сергія могли затримати цілеспрямовано за доносом когось зі знайомих або сусідів.

 

До нас звернулися друзі Сергія Ширяєва, які дуже просять допомогти поширити інформацію, аби нарешті “достукатися” до тих, хто займається питаннями звільнення полонених. Вони також повідомляють, що Сергія було затримано о першій годині ночі “за порушення комендатської години”. А потім, коли під час огляду особистих речей у його рюкзаку знайшли український прапор, то нелюди вирушили з обшуком за місцем мешкання хлопця. Там вони перевернули все, влаштували справжній гармидер. Самого Сергія – побитого і знесиленого, тепер утримують у підвалі захопленої будівлі СБУ, де вже було загублено сотні душ.

 

UPD: сьогодні, 05.11.2017 р. надійшла добра новина: Сергія Ширяєва нарешті звільнено. Попередньо окупанти стягнули з нього штраф “за порушення комендантської години”. Зараз Сергій знаходиться вдома. Кримінальну справу не порушували.