На період карантину в Києві будиночки “Обід без Бід” призупиняють роботу

Поділитися:

У зв’язку з офіційно оголошеним карантином у місті Києві Фонд “Життєлюб” повідомляє про вимушене перенесення всіх запланованих заходів у рамках проекту Reжим до 3 квітня включно. Будиночки “Обід без Бід” призупиняють свою роботу з 14 до 27 березня.

 

 

Як зазначили також у Фонді “Життєлюб”, люди поважного віку — найбільш вразлива категорія для коронавірусу, і ми не можемо ризикувати здоров’ям ані наших Життєлюбів, ані Суперонуків.

 

На період карантину в Києві будиночки "Обід без Бід" призупиняють роботу

 

Вся інформація про відновлення роботи буде опублікована на офіційних сторінках Фонду “Життєлюб”.

 

Разом із тим, люди не залишаться без допомоги. Суперонуки – ініціатори проекту продовжують допомагати нашим життєлюбам – Ба і Ді, – так їх лагідно називають. Для тих людей поважного віку, які зазвичай відвідують будиночки “Обід без Бід” молодь збирає та доставляє додому продуктові набори.

 

Зараз, як ніколи, ми повинні потурбуватися про можливість самоізоляції для тих людей, які опинилися у групі ризику перед вірусом і не можуть подбати про себе самостійно.

 

Увага! Будь ласка, поговоріть зі своїми батьками, Ба та Ді, і розкажіть, наскільки важливо сьогодні дотримуватися карантину. Запропонуйте їм привезти продукти, ліки та необхідні для побуту речі, якщо вони цього потребують, щоб вони зайвий раз не виходили на вулицю.

 

Самоізоляція — найефективніший спосіб боротьби із поширенням вірусу. Пам’ятайте, ви можете не мати явних ознак хвороби, але вже бути носієм і наражати на небезпеку найнезахищеніші верстви насення — людей поважного віку й тих, хто має хронічні захворювання.

 

Якщо ви проживаєте у Києві та знаєте життєлюбів, які опинились у складній життєвій ситуації та потребують допомоги у зв’язку з карантином — напишіть нам, – закликали киян організатори Фонду “Життєлюб”, – якщо ви і є той самий життєлюб, якому потрібна підтримка — також напишіть нам. Давайте допоможемо Ба та Ді самоізолюватися і пережити карантин безпечно та комфортно!

 

Пошта для зв’язку : [email protected], у темі листа вкажіть «Потрібна допомога» і ми дуже ретельно прочитаємо кожну історію і зробимо все можливе, аби проблема вирішилась.

 

Будьте здорові та бережіть себе!