Про «Гонор» і «гемор»

Поділитися:

Якщо ви побачили на вулицях дивні написи зі словом «Гонор» (або, як варіант – «гемор») і вам теж стало незрозуміло, що за маячня й навіщо все робиться, то слід прояснити це питання.

 


 

Рух «Гонору»

 

Навколо вуличного «гонору» («гемору») виник цілий тренд. Він цікавий, насамперед, тим, що яскраво ілюструє справжні цілі діяльності активістичних рухів та інтелектуальний рівень їх очільників.

 

Колишній бойовик так званого батальйону «Азов» Сергій Філімонов після того, як його побили його ж «побратими» за підтримку обвинуваченого у скоєнні умисного вбивства Сергія Стерненка оголосив про створення власного громадського формування.

 

Нове неформальне угруповання було названо «Гонор». Крім самого Філімонова, до його складу ввійшли інші «побратими», що відкололися від «Азову» («Національного корпусу»).

 

Впродовж того часу, коли в Україні «активізм» став формою заробітку, вчорашні школярі встигли стали старшими, але тільки за паспортом. Всередині вони так і залишилися на тому ж рівні розумового розвитку. Сьогодні більшість членів «Гонору» складають загалом дорослі чоловіки віком за 30 років. У багатьох навіть є сім’ї та діти.

 

Але якщо ви поцікавитеся, чим вони там займаються, то будете довго сміятися. Раніше вони маялися самими різними формами дурні. Бігали по мітингах, били людей, займалися порятунком бродячих собак і при цьому позиціонували себе як «націоналісти». А тепер перед ними відкрилися нові «обрії».

 

Виявляється, сьогодні головну задачу «Гонор» вбачає в такому: його «активісти» бродять містом і наносять на стіни різних будівель, на двері й паркани ось такі написи.

 

Гонор Сергія Філімонова

 

Навіть на споруді для сміттєвих контейнерів гордовито красується напис: «Гонор».

 

Гонор на смітнику

 

Але їхні опоненти теж ходять вулицями і замальовують деякі літери у написах, виправляючи слово «гонор» на «гемор».

 

Гонор перетворився на ґємор

 

Тепер «активісти» з «Гонору» проголосили нову задачу: вистежувати й шукати тих, хто виправляє їхні написи.

 

Вдумайтесь тільки: одні дорослі чоловіки ходять і пишуть на стінах якесь слово. А другі так само ходять і виправляють його на інше слово. Власне, це все, що треба знати про мету «великої боротьби», якою зайняті так звані «активісти».

 

А любителям написів можна запропонувати креативне рішення: замість того, щоб замальовувати літери у слові «гонор», ліпше додавати до них закінчення «-ея».

 

UPD: за кілька днів після виходу цієї статті ми помітили, що наша креативна ідея їм явно прийшлася до вподоби.

 

Гонор і гонорея