Що робиш ти для розбудови успішної держави?

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

Не слухай голосу Кремля й колаборантів: “що дала тобі незалєжність?”. Почуй заклик українців, які віддали власне життя за свободу і незалежність української держави та народу: що ти особисто за своє життя зробив та щоденно робиш для розбудови успішної європейської держави?

 


 

Для формування “Я українця” суспільству та державі необхідно створити умови, щоб увага до української мови, літератури, історії допомогла сформувати власне “Я”. Після здобуття знань у галузі українознавства “Я” почне формувати увагу до України.

 

Для розбудови успішної держави

Щоденна робота кожного з нас дня має бути підпорядкована меті розбудови процвітаючої держави

 

Метою Кремля є системне порушення свідомості росіян, українців та інших народів світу. Населення, що знаходиться під інформаційною владою Кремля, переходить у стан внутрішнього розладу та дезорієнтації свого “Я”. З негідниками – Кремлем, українофобами, олігархатом, популістами, шовіністами, корупціонерами передової європейської держави та суспільства не розбудуєш.

 

Розроблення Кабінетом Міністрів України законодавчо-урядового задуму проведення реформ – пенсійної, освітньої, в галузі охорони здоров’я, адміністративно-територіальної та реформи органів місцевого самоврядування несе реальну загрозу втрати впливу з боку антидержавного ядра на процеси в Україні.

 

Антидержавні дії, які плануються і здійснюються негідниками – Кремлем, олігархатом, корумпованими чиновниками, насамперед із правоохоронної системи, представниками політичних партій “Батьківщина”, “ОПЗЖ”, “Відродження”, “За майбутнє” і, певним чином, “Самопоміч” мають метою “смєну власті на всєх уравнях”.

 

До зазначених сил активно долучаються керівники правоохоронних структур, які знаходяться у запасі або відставці в регіонах, з метою втягування в антидержавні дії воїнів та ветеранів АТО.

 

Мета антидержавного ядра – фізичне, духовне та культурне знищення українського народу. Наш народ намагаються перетворити на керовану демографічну масу – складову московинського світу.

 

Гасла для антидержавного бунту: 

 

  • “прєкращєніє вайни” – тобто капітуляція перед Кремлем і колаборантами;
  • “справєдлівиє таріфи” – перехід на закупівлю російських енергоносіїів;
  • “нєт ринку зємлі” – збереження латифундистських латиноамериканських відносин;
  • “нєт развалу мєдєцини” – повернення олігархічного контролю над фінансовими потоками в галузі.

 

Їхня основна особливість – тотальний контроль ресурсів регіонів, фінансово-економічного та інформаційного простору та системна взаємодія з Кремлем.

 

Потенціал антидержавного ядра:

 

  1. Кадровий – більше 75% працівників Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Секретаріату Верховної Ради України; 50-70% керівників громад, районів, регіонів; працівників всіх без виключення правоохоронних структур та судової системи.
  2. Фінансовий – близько 80% фінансового та економічного потенціалу.
  3. Інформаційний – 95% телевізійного простору, 80% інтернет-ресурсу, 90% регіональних ЗМІ.

 

Наслідки для України

 

Рабовласницький стан відносин між власниками підприємств і працівниками, насамперед на Півдні та Сході України. В його основі лежить повна зневага до особистості та примус до продажу за символічну суму акцій, які належали працівникам. Штучне засилля московинського світу і свідоме блокування будь-яких цінностей українського народу – мови, культури, історії. Створення суцільних корупційних анклавів. В підсумку населення проживає в штучній ізоляції від українського суспільства і без будь-якого опору стає на шлях колаблоранства і підтримки окупантів в ході анексії Криму та військової агресії в Донецькій та Луганській областях.

 

Український державницький ресурс: 5-7%. На початку Революції гідності у 2013 р. кількість таких громадян складала близько 1%.

 

Завдання українського суспільства і влади – приведення протягом трьох років потенціалу українського державницького ресурсу до стандартів країни-аналогу Франції.

 

Шляхи досягнення оптимального стану українського державницького ресурсу:

 

  1. Відкриття на всіх рівнях шлюзів для доступу молоді у віці до 35 років до самореалізації від рівня громад до вищих посад в державі. Це має базуватись на державницьких стандартах добору кадрів, призначень на посаду, підготовки, атестації та акредитації.
  2. Термінове впровадження електронного врядування на всіх рівнях.
  3. Щоденний покроковий і активний поштовх олігархату до продажу власних активів соціально-орієнтованому підприємництву, який демонструватиме високу конкурентну спроможність і повагу до українських державних інституцій.

 

Дії громадян України:

 

  1. Розгортання в соціальних мережах науково-освітніх проектів: «Шляхи опору та нейтралізації антидержавного ядра в громадах, районах, областях, міністерствах та відомствах». Критерієм цього має стати 90% оновлення державного апарату на всіх рівнях та продаж олігархатом власних активів в регіонах.
  2. Створення на рівні громад, районів, областей незалежних українських та державницьких по духу ЗМІ для висвітлення шляхів модернізації регіону та України.
  3. Створення системи ефективного громадського документування дій негідників на всіх рівнях для передачі юридично вагомих доказів до САП, НАБУ, СБУ.
  4. Розгортання науково-аналітичних проектів: «Зародження і еволюція антидержавного ядра в Україні та механізми його нейтралізації».
  5. Обґрунтування сучасної моделі управління автоматизованою системою національної безпеки України для впровадження її Президентом України.

 

Дії Президента України

 

Враховуючи надзвичайну важливість створення сучасної системи управління національною безпекою України профінансувати розробку проекту її створення та підтримання у стані безпреривної високоефективної діяльності. Ключову увагу приділити своєчасному прийняттю якісних стратегічних рішень згідно національних інтересів України. З цією метою максимально сконцентруватись на вирішенні зазначених завдань.

 

Дії Кабінету Міністрів України: запровадити електронну систему урядування, в основі якої має лежати стратегія щорічного зростання ВВП на 8%.

 

Дії Верховної Ради України: створити ефективну правову систему для проведення модернізації України та ліквідації корупції, а також для впровадження системи управління національною безпекою. Критерієм цих дій має стати прийняття 99% проектів законів від Президента України на Кабінету Міністрів України.

 

Дії представників вищих ешелонів влади України 

 

Чітко дотримуватись критерію – під час знаходження при владі статки, які мав високопосадовець до моменту зайняття посади мають кардинально зменшитися на основі перерахування коштів у фонди, які на абсолютно прозорих умовах фінансують новітні розробки в сфері оборони і безпеки, високих технологій, комп’ютеризації та інформатизації, електронного самоврядування, освіти та медицини.

 

Кардинально посилити органи СБУ системними аналітиками та досвідченими оперативними працівниками із числа українських державників, які знаходяться в запасі чи відставці з метою динамічної та якісної нейтралізації антидержавного ядра в Україні. Особливу увагу приділити недопущенню втягування негідниками воїнів і ветеранів АТО для захоплення адміністративних споруд та інші заходи, спрямовані на повалення конституційного ладу або захоплення державної влади.