«Зооактивістка» Тата Швецова рятує сина від в’язниці

Поділитися:

Завсідники столичної «зоозахисної» тусовки дорікають на те, що Тетяна (Тата) Швецова кудись зникла, вона ні з ким не спілкується й навіть вимкнула телефон.

 


 

Не хвилюйтеся, з нею все добре

 

Ну, наскільки це може бути добре в горе-матері, що виростила сина-наркобаригу й тепер готується до чергового судового засідання у справі, де її син є обвинуваченим у скоєнні особливо тяжких злочинів.

 

Андрій Лєбіга і Тата Швецова

Андрій Лєбіга і його мати – “зооактивістка” Тетяна (Тата) Швецова

 

Ті, хто скучили за Тетяною (Татою) Швецовою, можуть зустрітися з нею та її чоловіком Святославом Лєбігою в Cолом’янському районному суді міста Києва, де 13 жовтня 2020 р. о 10:00 год. їхній син Андрій Лєбіга сидітиме на лаві підсудних.

 

Зоозахисна сімейка наркобариг

Тата Швецова так хотіла виглядати молодою і гарною, що перестаралася із фільтрами та фотошопом

 

Справу розглядатиме колегія суддів: Педенко Ада Михайлівна (головуючий суддя), Агафонов Сергій Анатолійович і Курова Олена Іванівна.

 

Нагадаємо, у справі № 760/19547/17 (провадження № 1-кп/760/271/20) Лєбіга Андрій Святославович і Цигрик Костянтин Олексійович обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.ст. 305 ч. 2, 305 ч. 3, 15 ч. 2, 307 ч. 2, 15 ч. 2, 307 ч. 3 Кримінального кодексу України, внесеного до ЄРДР за № 22017101110000125 від 04.05.2017 р.

 

Обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

 

А саме:

 

  • ч. 2 ст. 305 КК України – контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, а також якщо предметом цих дій були особливо небезпечні наркотичні засоби чи психотропні речовини або наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги чи прекурсори або фальсифіковані лікарські засоби у великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від восьми до десяти років з конфіскацією майна;
  • ч. 3 ст. 305 КК України – контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів, вчинена організованою групою, а також якщо предметом контрабанди були наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги чи прекурсори або фальсифіковані лікарські засоби в особливо великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від десяти до дванадцяти років з конфіскацією майна;
  • ч. 2 ст. 307 КК України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила одне із кримінальних правопорушень, передбачених статтями 308-310, 312, 314, 315, 317 цього Кодексу, або із залученням неповнолітнього, а також збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян, або збут чи передача цих речовин у місця позбавлення волі, або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини, караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна;
  • ч. 3 ст. 307 КК України – дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені організованою групою, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах, або вчинені із залученням малолітнього або щодо малолітнього, караються позбавленням волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Звідки студенти мали гроші на наркотики й розваги?

 

Андрій Лєбіга і Костянтин Цигрик навчалися в одному виші, тільки на різних факультетах. Перший – на факультеті «Промисловий дизайн», другий – «Декоративно-прикладне мистецтво» Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

 

Студентів було викрито, коли вони отримали поштою велику партію особливо небезпечних наркотичних речовин, які замовили в Інтернеті для того, аби продавати – так, продавати смертельне зілля чужим дітям заради отримання надприбутків.

 

Андрій Лєбіга, як нам вдалося з’ясувати, ніколи не бідував.

 

Наркобарига Андрій Лєбіга з батьком

Студент Андрійко завітав у гості до батьків. Його справу, тим часом, вже було передано до суду. Але батько всміхається, немов би нічого не сталося

 

Ще будучи студентом, жив окремо від батьків. Він не знав нужди ні в чому.

 

Андрій Лєбіга і його батько

Коли Андрій Лєбіга вийде з ув’язнення, він буде приблизно в тому ж віці, як зараз його батько

 

Юнак завжди мав гроші не тільки на модний одяг і смачну їжу, але й на закордонний відпочинок на екзотичних курортах. На час перебування за колючим дротом Андрію Лєбізі буде, що пригадати.

 

 

Складно повірити в те, що його батьки без визначеного роду занять Тетяна (Тата) Швецова і Святослав Лєбіга живуть лише за рахунок продажу картин, які разом мажуть.

 

Подружжя Швецова-Лєбіга

“Мисткиня” Тата Швецова і “митець” Святослав Лєбіга

 

Додайте до цього постійне жебракування в соцмережах «на порятунок собачок», на якому вони збирають великі суми грошей. Але і це – геть не основні статті доходів «зоозахисної» сімейки, що намагається реалізувати мрію всіх веганів і «землян» – винищити ненависне людство за допомогою смертельного зілля, яке продавали за гроші. Шалені гроші на чужому горі та чужих дітях…

 

Тата Швецова розважається на курорті

Подорожі по екзотичних країнах, веселе й безтурботне життя, і все це – на чужому горі

 

Костянтин Цигрик

 

А щодо другого обвинуваченого – Цигрика, то він у виші навчався гірше за всіх. Як приклад, за відомостями про академічну успішність за 4 курс (2019 рік) Костянтин мав найнижчий бал. У той час, поки його однокурсники своїми сумлінними заслужили стипендії, Цигрик пас задніх.

 

Академічна успішність Костянтина Цигрика

Синім кольором виділені особи, яким призначена академічна стипендія у розмірі 1300 грн; фіолетовим кольором визначені студенти, яким призначена стипендія за особливі успіхи у навчанні у розмірі 1892 грн.

 

Втім, та обставина, що він навіть не отримував стипендії, Цигрика мало турбувала. Адже гроші на розваги, наркотики та покатушки на дорогих авто він завжди мав.

 

Наркоман-мажор за кермом

 

У 2019 році Цигрик був затриманий працівниками поліції за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння. Як ідеться з матеріалів справи № 759/16730/19, Цигрик Костянтин Олексійович 09.09.2019 року приблизно о 23.02 годин, на а/д М-06 Київ-Чоп 19 км + 600 м, в напрямку м. Києва, керував автомобілем «Фольксваген» з ознаками наркотичного сп’яніння, а саме: зіниці очей не реагують на світло, неприродна блідість обличчя, порушення координації рухів. Від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння, у встановленому законом порядку водій Цигрик К.О. відмовився у присутності двох свідків.

 

Постановою Святошинського районного суду м. Києва від 01.10.2019 р. Цигрик К.О. був визнаний винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП. На нього було накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 600 (шестисот) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 (один) рік.

 

Також з Цигрика К.О. було стягнуто судовий збір за винесення постанови про накладення адміністративного стягнення у розмірі 0,2 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 384 грн.

 

Тата Швецова сподівається «вирішити питання» по-тихому

 

Від дня затримання сина-наркобариги й до сьогодні Швецова ані словом не обмовилася про те, що йому загрожує до 12 років позбавлення полі, хоча могла б зібрати мітинги та бігати на суди з істеричними вимогами «звільнити синочку». Але цього не відбувається. Вона мовчить. І батько, Святослав Лєбіга – теж.

 

Мовчать вони тому, що не бажають розголосу і резонансу, маючи сподівання «вирішити питання». Звісно, корупційним способом.

 

Тому зрозуміла і активність Швецової. Поки її синочок перебував під слідством (від травня 2017 р.) весь час вона з шаленою активністю бігала по мітингах – то за «права» собак, то по судилищах, де вимагала ув’язнити невинних людей.

 

У вересні 2017 р. обвинувальний акт і матеріали справи відносно Андрія Лебіги було передано до суду. Тим часом обоє батьків контрабандиста-наркоторгівця бігають по акціях і мітингують, попутно виливаючи тони бруду в Інтернеті.

 

Ось фото одного із «зоозахисних» мітингів, що було зроблено восени 2017 р. – справа Андрія Лебіги вже була в суді. На цій світлині Тетяна (Тата) Швецова істерично вигукує щось у рупор. Поряд у кадрі можна побачити і Святослава Лєбігу.

 

Лєбіга і Швецова на мітингу

Поки батьки бігають по мітингах “за собачок”, син ходить на допити й чекає на вирок

 

На деяких акціях до неї підходили журналісти, давали мікрофон, та ще й кивали головами, слухаючи її неадекватний лемент. Хоча їй варто було поставити запитання про те, як там справи в її сина, що очікує на судовий вирок.

 

Її неадекватна поведінка, її дикі волання, її дописи в соцмережах наводять на думку про те, що так може поводитися тільки людина, що перебуває під впливом якихось наркотичних або одурманюючих речовин. Зараз невідомо, що вживала Тата Швецова. Зате цілком зрозуміло, що вона проміняла рідного сина на бродячих собак.

 

Коли дуже не хочеться возити передачі до в’язниці…

 

Швецова та інші просто намагалися вислужитися перед своїми господарями. І Швецова прагнула всіма способами показати їм свою корисність, розраховуючи на допомогу в порятунку синочка від в’язниці. Інших причин того, щоб так переслідувати і цькувати людей, котрі нічого поганого не зробили ані Швецовій, ані її чоловіку – немає.

 

Якби зараз в Україні та при владі був Олександр Грановський – хрещений батько собачої мафії і, за сумісництвом, «рішала» в судах, вона могла б знайти виходи на нього. Але Грановський зараз далеко, і проблеми цієї токсичної сімейки його цікавлять менше за все.

 

Наркоторгівцям – заслужене покарання!

 

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щорічно в Україні помирають від наркотиків 10 тисяч людей віком від 15 до 35 років. Свій внесок у цю сумну статистику зробили Андрій Лєбіга та його спільник Костянтин Цигрик.

 

Якщо ви хочете дізнатися, якими мотивами керувалися ті, хто наживаються на чужих смертях, то можете прийти до Солом’янського районного суду (вул. Максима Кривоноса, 25) 13 жовтня о 10 годині, щоб зазирнути в порожні очі соціопатів. А принагідно хотілося б поцікавитися у їхніх батьків, як їм вдалося виховати монстрів, які з юнацтва почали торгувати смертю.

 

Відчай підказує вихід

 

Коли йдеться про порятунок єдиного синульки, Тата Швецова та Святослав Лєбіга миттєво стали покірними, немов телята. Зараз вони без вагань «здадуть» усіх замовників і організаторів жорстоких розправ над людьми.

 

Адже Швецова першою звітувала і про вибух гранати в поштовій скриньці, і про напади найманців-зоотітушок, вона відкрито заявляла про те, що має базу персональних даних громадян і поширювала ці відомості із закликами до погромів і підпалів та вчинення інших насильницьких дій.

 

А тепер заради синульки вона буде ладна на все. Та правоохоронцям буде нескладно отримати від неї будь-які відомості й докази.

 

І в «зоозахисній» тусовці це розуміють. Через це і переймаються.