Справа Андрія Лєбіги наближається до вироку

Поділитися:

Поки батьки підсудного Андрія Лєбіги загадково мовчать і вдають, що нічого не сталося, триває судовий розгляд справи, яка впевнено наближається до логічного завершення реальним терміном покарання.

 


 

Завтра, 02 березня 2021 р. о 10:30 год. у Солом’янському районному суді м. Києва (судді Педенко А.М., Агафонов С.А., Курова О.І.) відбудеться наступне засідання з розгляду справи за обвинуваченням Лєбіги Андрія Святославовича та його спільника Цигрика Костянтина Олексійовича у скоєнні низки особливо тяжких злочинів, передбачених ст.ст. 305 ч. 2, 305 ч. 3, 15 ч. 2, 307 ч. 2, 15 ч. 2, 307 ч. 3 Кримінального кодексу України, внесеного до ЄРДР за № 22017101110000125 від 04.05.2017 р.

 

Над розкриттям їхніх злочинів працювали оперативні співробітники та слідчі Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області. Правоохоронці перекрили ще один канал наркотрафіку та затримали організаторів, якими виявилися студенти-«мажори».

 

На чому багатіють столичні студенти і чим це закінчується

 

Батьки Андрія Лєбіги – Святослав Лєбіга і Тетяна (Тата) Швецова вдають із себе «митців», займаючись малюванням потворних картин у власній майстерні. Вони ведуть богемний спосіб життя та за сумісництвом є «зоозахисниками», а тому, маючи багато вільного часу, не пропускають жодного мітингу за «права» бродячих собак.

 

Справа Андрія Лєбіги

 

Другий обвинувачений, Костянтин Цигрик, теж не був ображений долею. Ще будучи студентом, він розсікав Києвом на престижній іномарці, а однієї ночі був затриманий правоохоронцями за керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння. Загалом серед наркоторговців, чия кримінальна «кар’єра» є найкоротшою з усіх, нерідко трапляється так, що вони самі починають вживати свій «товар», стаючи наркозалежними. Ця обставина гарантовано прискорює їхнє потрапляння на лаву підсудних.

 

Замість опанування майбутньої професії молодики, які, до речі, навчалися гірше за всіх, вирішили піти шляхом швидкого збагачення, збуваючи смертельну отруту. Лєбіга та Цигрик отримували синтетичні наркотики та каннабіс великими партіями з-за кордону. Під час надходження чергової посилки вони й були викриті «на гарячому». А за три місяці справу вже було скеровано до суду.

 

«Мажори» відчайдушно намагалися уникнути кримінальної відповідальності. Однак їхні безпідставні скарги на слідчих, а потім – і спроби затягнути розгляд справи результату не дали. Тепер «групі підтримки» підсудних з числа родичів лишилося тільки сподіватися на те, що судом буде враховано пом’якшувальні обставини – «обвинувачений раніше не судимий, характеризувався позитивно, захищав безпритульних собак…» і таке інше в тому ж дусі.

 

Крок за кроком ведемо злочинців до заслуженого покарання

 

У нашому суспільстві сформувався певний маргіналізований прошарок ніде не працюючих «професійних активістів», які вважають, що вони чи їхні діти можуть скоювати будь-які злочини, прикриваючись ідеями «добра і гуманізму». Вони легковажно вірять у те, що їм за це нічого не буде, бо ж вони є активістами та захищають бродячих собак. Особливо це помітно за настроями, що панують у колах постійних завсідників столичних мітингів, більшість з яких є постановочними.

 

Тим часом, поки справа Андрія Лєбіги наближається до вироку, його мати намагається вимістити свою злість і ненависть до всього людства в Інтернеті. Вона так само, як і раніше, продовжує цькувати й переслідувати ні в чому не винних людей, закликаючи до кривавих розправ. Як стало відомо від її близьких знайомих, які свого часу розірвали спілкування з нею, ця особа має психічний розлад, що і пояснює причини її неадекватної поведінки.

 

На відео – лише один приклад того, як Швецова безпідставно накинулася на жінку-науковця, котра є матір’ю двох маленьких дітей.

 

 

Ким треба бути, щоб проміняти на бродячих собак рідного сина й довести його до в’язниці? Про це ліпше спитати в матері й батька Андрія Лєбіги, які зазвичай відвідують кожне судове засідання. Ви можете зустріти їх завтра в Солом’янському районному суді, якщо, звісно, вони не побояться прийти і поглянути в очі матерям, які втратили своїх дітей через наркотики.

 

Заради майбутнього України без наркотиків обурена громадськість вимагає покарати Андрія Лєбігу та його спільника Костянтина Цигрика. Це має бути знаковий вирок, який стане сигналом для всіх наркоторговців і тих, хто породили й виростили цинічних злочинців. Обвинувальний вирок повинен стати вердиктом для впевнених у своїй безкарності «мажорів» і зоопсихопатів-людиноненависників, які страждають на манію величі та, прикриваючись «гуманізмом», розраховують на якісь індульгенції для своїх дітей, які труїли наркотиками інших.