ТОВ «НоваПей» висловлює нам вдячність за пропозиції щодо запровадження нових видів послуг

Поділитися:

Ми звернулися до товариства з обмеженою відповідальністю «НоваПей» як одного з потужних і перспективних учасників ринку фінансових послуг в Україні та запропонували ще один напрям діяльності в даній сфері. Цей напрям, на наш погляд, є вкрай витребуваним, однак допоки не розвинутим.

 


 

Електронний гаманець

 

Крім звичайних послуг, які надаються ТОВ «НоваПей» є цікавою послуга запровадження функцій «електронного гаманця» – аналогу банківського рахунку.

 

Певна частина людей не користується банківськими картками через відсутність документів, ризики накладення арештів та списань коштів, бажання зберегти конфіденційність та з інших причин. При цьому люди мають потреби у вільному володінні та оперативному управління грошовими коштами на побутовому рівні (розрахунки, отримання коштів від третіх осіб тощо).

 

Нова пошта

Відділення Нової пошти (№ 19), м. Київ

 

Приміром, я також є активним користувачем послуг Нової Пошти. Однак через певні причини я обмежений у користуванні банківськими картками. При цьому я маю певний ступінь довіри до Нової Пошти і ТОВ «НоваПей». Тому з великим задоволенням розглядав би можливість, коли до мого номеру телефону (або іншого номеру, який може перебувати у мене у власності та користуванні) може бути прив’язано певну суму коштів, яка буде знаходитися у ТОВ «НоваПей», а я матиму доступ до них. Технічно та юридично це може пояснюватися попередньою оплатою чи депозитом для оплати послуг Нової Пошти або розрахунку з особами, які надсилають мені певні речі.

 

Використовуючи свій номер телефону та смс-зв’язок для підтвердження розрахунків я, приміром, оперативно мав би можливість розраховуватися, знімаючи кошти з мого рахунку, прив’язаного до телефону. Крім цього, це надавало б можливість зняття коштів з мого умовного «рахунку» як у приміщенні Нової Пошти, так і за допомогою мобільного додатка. Йдеться про спеціальний застосунок у смартфоні з функціями виведення коштів на банківську картку будь-якої особи чи перерахунку коштів на інші аналогічні номери інших користувачів Нової Пошти (точніше, системи розрахунків).

 

Вдосконалення мобільних застосунків

 

У разі запровадження цих нових видів послуг будь-яка особа через термінали самообслуговування, через аналогічні додатки Нової Пошти (ТОВ «НоваПей») у смартфонах або у відділенні Нової Пошти або з банківської картки могла б негайно поповнити той чи інший рахунок. Це може бути рахунок, до якого прив’язано номер телефону, який зазначає користувач послуг за відсутності зайвих формальностей і, певною мірою, за умови збереження анонімності.

 

За адекватної та гнучкої тарифної політики (ТОВ «НоваПей», по суті, буде аналогом банківської установи та акумулюватиме значні кошти від обігу таких рахунків, не сплачуючи споживачам відсотки за користування депозитом) – система буде дуже привабливою та цікавою для клієнтів.

 

НоваПей Нова пошта

Лист вдячності від ТОВ «НоваПей»

 

Ми завжди раді допомогти і поділитися результатами проведених нами досліджень на ринку (що ми зробили вище). Навзаєм, висловлюємо вдячність ТОВ «НоваПей» за врахування наших пропозицій.