Псевдоеколог Андрій Немировський затриманий працівниками ДБР

Поділитися:

Прихильник ідеї про запровадження смертної кари за корупційні злочини, екс-народний депутат VIII скликання Верховної Ради України від партії «Блок Петра Порошенка» Андрій Немировський викритий працівниками Державного бюро розслідувань на отриманні коштів за чергове «вирішення питання».

 


 

Негіднику – заслужене місце за ґратами

 

Сьогодні правоохоронці затримали під час отримання «другого траншу» грошей колишнього народного депутата України, відомого зоозбоченця – поборника «прав» тварин і дерев Андрія Валентиновича Немировського.

 

 

Викритий екс-нардеп, який нині займає посаду позаштатного радника голови Держекоінспекції, обманом заволодів грошовими коштами у розмірі 17 тис. доларів США.

 

Андрій Немировський затриманий

Затриманий Андрій Немировський у кайданках, фото: Державне бюро розслідувань

 

Про цю особу ми не раз писали. Наприклад, у 2017 р., будучи народним депутатом, Андрій Немировський організував кампанію з проплаченими мітингами задля виправдання жорстокого вбивці Заура Пруідзе, з якого намагалися зробити «народного героя» (не вийшло). Потім цей «народний обранець» у самих паскудних висловлюваннях погрожував убивством журналісту нашого видання, що змусило нас звертатися до правоохоронних органів.

 

Земля, як то кажуть, квадратна. І покидьок рано чи пізно передбачувано потрапляє в хижі та жорсткі обійми судочинства. Свого часу він здавався таким праведним і щирим поборником екології, а втрапив за банального вимагання хабара за розбазарювання екологічних природних ресурсів. Саме через таких покидьків вирубуються ліси, осушуються річки та втрачають родючі властивості землі, квітуча Україна перетворюється на смітник і пустелю.

 

Лінія захисту

 

Злочин, відповідальність за який передбачено ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство, вчинене у великих розмірах, належить до категорій особливо тяжких, а тому в подальшому справа має розглядатися колегією суддів.

 

Андрій Немировський відомий своїми шизоїдними (навіть для зоозбоченця-псевдоекопатріота) постами, які нагадують хворе марення наркомана в період затяжної абстиненції.

 

Про сльози дерев

Про сльози дерев та іншу маячню

 

Вже зараз можна прогнозувати, що одним з напрямів захисту Немировського буде спроба довести його психічну неадекватність (а відтак – і неосудність), що, однак, матиме своїм наслідком тривале реальне лікування в умовах закритої психіатричної лікарні із суворою охороною в компанії таких само схиблених збоченців.

 

Погрози від Немировського

А яким грізним був, як погрожував…

 

Коментуючи дану подію, адвокат Олексій Клименюк нагадує: «Цей «системний» порошенківський покидьок постійно приходив до суду, коли там був найбільший натовп псинобісів у справі виправданого адвоката Олексія Святогора. Потім Андрій Немировський відпускав презирливі коментарі про адвокатів і право на захист обвинувачених у суді.

 

Коментар Немировського

Інтелектуальний і моральний рівень псевдоеколога Немировського

 

Сподіваюся, адвокати цього корупційного «системного» покидька виставлять йому адекватний гонорар за таку токсичну та невдячну справу. Та й небідний він, м’яко кажучи, бо все життя брав», – додав Олексій Клименюк.