“Я тебя в хлам сотру”, – Дейдей спілкується з громадянами

Поділитися:

Народний депутат України Євген Дейдей (політична партія “Народний фронт”) у соцмережах розсилає погрози фізичною розправою та займається цькуванням громадян.

 


 

Отже, мало хто знає, що у Євгена Сергійовича взагалі орієнтація не зовсім традиційна у всіх сенсах. Тобто, не зовсім та, про яку ми подумали, враховуючи те, що Ляшко зі своєю “противною” фракцією за нього впрягся, – повідомив київський правозахисник Олексій Святогор, – Дейдей ще й зоофіл.

 

– Всі мене знають як затятого зоозахисника, який виступає за те, щоб нещасних бездомних собак прибрали з вулиць, де їх всякі збоченці ловлять, ріжуть (калічать) і викидають назад, називаючи це гуманізмом. Роблять вони це з намірів здійснювати насильство (в тому числі сексуальне) над собаками. Щоб об’єктів їх прагнень було повно на всіх кутах, щоб вони страждали від голоду і холоду, глистів і всяких вірусів та інфекцій, і щоб на їх “захисті та спасінні” можна було дерибанити бюджет.

 

Зоомучітелі заявляють що вони – “рятувальники”. Все перевернулося в цьому світі, фашисти називають себе антифашистами, наприклад, – пам’ятаємо, так? Так от, як тільки я почав боротися з цими зоозбоченцями, Дейдей подав законопроект про нібито захист диких собак. Чому саме собак – хтозна. Захищали б вихохулів або яких-небудь рідкісних росомах… І Дейдей почав мене цькувати всякими образливими висловлюваннями:

 

Дейдей надсилає погрози фізичною розправою

 

І “я прийду в гості з бійцями”, і натяки “уряд виділив грошей на інвалідів”, і “я тебе зітру на порох, на параші відповідаю “, то ще чого (все не скринив).

 

Ось такі справи. Бачимо, що являють собою обранці народу, котрі подалися в зоофіли.

 

Жалюгідне видовище… Починають собак “любити” (складаючи конкуренцію Паніну), а потім скочуються в гидоту і повну гнусь.

 

Робіть висновки, панове.

 

Також нагадаємо, Верховна Рада не дала згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Євгена Дейдея та декількох інших народних депутатів і обрання відносно них запобіжних заходів.