Захистити Україну від диктату вулиці

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

«Перцептивною сліпотою» є, що ми бачимо те, що заслуговує на нашу увагу, а до всього іншого залишаємось несприйнятливими, можна сказати сліпими… Щойно Вам спало щось на думку, ви стаєте більш сприйнятливими до всього, що якось стосується вашого теперішнього предмету уваги, і менш сприйнятливими до всього іншого. Не те щоб ви навмисно відгороджувались від того, що говорять інші – просто ваша підсвідома система віддає перевагу інформації, яка пов’язана зі станом вашого розуму.

 

К. Вебб

 

Щоденно у ЗМІ Кремлем і олігархатом розповсюджується інформація про «пратєсти» «совєцких людей», «патріотав АТО» проти «кієвской власті».

 

Їхня мета – сформувати керований хаос у головах населення України.

 

 

Завдання громадян і української влади. Єднання інтелектуальних і вольових зусиль щодо законодавчого і урядового впровадження кардинально нових системних правил гри, які унеможливлять приведення до влади прокремлівських олігархічних ставлеників. Це стосується законів «Про вибори», «Про антикорупційний суд», «Про імпічмент» і т.п.

 

У ЗМІ мають висвітлюватись успішні державницькі кроки з посилення України на рівні громад, регіонів та центральної влади. Насамперед це стосується показу успішних кроків у об’єднаних територіальних громадах.

 

Потреби українського суспільства і держави полягають у захисті України від диктату вулиці. Це має базуватись на активному залученні науково-експертного середовища до обґрунтування та участі у практичних діях по модернізації всіх сфер життя. Суцільному засиллю олігархічних ЗМІ має бути запропонована доступна та переконлива інтелектуальна інформація про потреби і завдання українського державотворення.

 

 

Олександр Корнійчук