Кремлівсько-олігархічні бунти на чолі з М. Саакашвілі – руйнація української державності

Поділитися:
The following two tabs change content below.

Олександр Корнійчук

кандидат економічних наук, магістр державного управління у сфері охорони здоров'я

У Києві, на вулиці Старовокзальній, стояв розповсюджувач листівки-запрошення «Марш за майбутнє», що анонсовано до проведення завтра. Я всього лише запитав у нього: «Звідки ви?», на що одержав відповідь: «Какая разніца? Ви что против етого?».

 

Так, я проти. І ось чому. Для українця успіх базується на самореалізації, його підприємницьких здібностях і повній незалежності від влади. Для московина і «п’ятої колони» ж – навпаки, характерним є перекладання вирішення всіх свої проблем «на царя каторий должен уйті єслі мнє плохо».

 

 

Радість Кремля, московинів, «п’ятої колони», олігархату від цирку маніпуляцій Ю. Тимошенко, М. Саакашвілі та решти клоунів має бути мінімізовано на основі мудрих дій громадян і влади з реального укріплення української державності.

 

Процес українського державотворення полягає у направленні всієї енергії, в тому числі протестної, на укріплення української державності шляхом самореалізації і самовдосконалення, а не в емоційному пошуку винуватців власних проблем.

 

Завданням влади всіх рівнів є направлення протестних настроїв на єднання українського народу.

 

Ознаки антидержавного задуму протестних акцій 04.02.2018 р. в Києві – набір популістичних гасел, закликів і звинувачень. Їх сутність зводиться у демонтажі існуючих державних органів у регіонах – обласних і районних державних адміністрацій. Це є повторенням махновщини і втрати керованості регіонами, що мало місце століття тому. Особливо яскравим популістичним гаслом є будівництво 500 лікарень. Це при тому, що Україна має один із найвищих показників кількості ліжко-місць у діючих медичних закладах серед європейських держав. Найбільш актуальним є якісна підготовка близько 25 тис. сучасних сімейних лікарів.

 

Дії громадян України:

 

  1. Повне ігнорування протестних акцій, в основі яких лежать популістичні та маніпулятивні гасла, які відповідають інтересам Кремля, олігархату і «п’ятої колони» з розкручування керованого з Москви хаосу.
  2. Кардинальне нарощування рівня інтелектуального сприяння на всіх рівнях влади, насамперед в ОТГ по впровадженню європейських стандартів врядування.
  3. Розкриття у ЗМІ сутності «народних акцій протесту» під московськими гаслами, починаючи з 1917 року на кшталт «геть заможних», «вся власть народу» і т.п. Своїм наслідком це мало втрату української державності.
  4. Залучення моральних авторитетів групи «1 грудня» для проведення 2-3 лютого 2018 року науково-експертних зустрічей із організаторами протестних акцій щодо врахування їх вимог органами влади та відповідності українському державотворенню.

 

Дії Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України:

 

  1. Створення умов для вільного права кожного громадянина на протест.
  2. Кардинальне нарощування темпів і якості модернізацій них змін в країні.
  3. СБУ задокументувати вірогідну причетність Кремля та олігархату – Ю. Тимошенко, І. Коломойського, Р. Ахметова, «команди Януковича» до фінансування антиукраїнських закликів у ЗМІ та антидержавних акцій.

 

Олександр Корнійчук