Сектантка «АллатРа» Христина Берестецька здавала рашистам координати наших захисників

Поділитися:

Мешканка Києва Христина Берестецька, що називає себе волонтером проекту «созидательное общество» громадської спілки «Міжнародний громадський рух «АллатРа» розвідувала інформацію про дислокацію Сил оборони столиці, розташування об’єктів критичної інфраструктури та передавала це представникам держави-агресора.  

 


 

Тренер з тхеквондо і волонтер «АллатРа»

 

В одній з попередніх публікацій, де йшлося про так звану «педагогіку АллатРа» ми з вами недаремно приділили окрему увагу такій особі, як Олександр Холод. Нагадаю, він працює тренером з тхеквондо у ВТФ «Канон» і є близьким другом Ігоря Данілова.

 

Олександр Холод має дружину, звати її Берестецька Христина Олександрівна, і вона теж є дитячим тренером у тій самій школі тхеквондо ВТФ «Канон». Щоправда, на її сторінці в російській соціальній мережі «ВКонтакте» зазначено, що вона «працює» в «созідательному общєстві».

 

13 серпня 2022 р. Служба безпеки України повідомила про затримання 35-річної мешканки Києва, яка діяла в інтересах країни-агресора. Як ішлося з офіційного повідомлення СБ України, співробітники контррозвідки запобігли витоку до ворога інформації про розташування Сил оборони столиці. Жінка, маючи антиукраїнську позицію, збирала інформацію про розташування українських військових підрозділів і стратегічно важливі об’єкти критичної інфраструктури Києва.

 

Христина Берестецька

Момент затримання, фото: Пресцентр СБ України

 

Відповідні фото- та відеоматеріали з координатами вона поширювала через спеціально створений закритий Телеграм-канал.

 

Колаборантка Христина Берестецька

Контррозвідники затримали інформаторку під час спроби передати чергові дані про дислокацію військовослужбовців однієї з військових частин міста

 

Христина Берестецька отримала підозру, і щодо неї вже обрано запобіжний захід – зараз вона перебуває під вартою.

 

Христина Берестецька затримана

На фото моменту затримання Берестецька, чиє обличчя закрите, мало схожа на себе, особливо за статурою

 

Ще роки два тому вона була стрункою, постійно їздила на змагання, багато тренувалася. Спочатку тривалий карантин, а потім ще півроку відсутності фізичної активності у зв’язку із запровадженням воєнного стану змусили її сидіти вдома. Ці обставини змінили тільки її комплекцію, але не світогляд.

 

«Духовні» шукання

 

Незважаючи на те, що російська соціальна мережа «ВКонтакте» заблокована на території України, Христина Берестецька активно нею користувалася незадовго до свого затримання.

 

Христина Берестецька ВКонтакте

Сторінка профілю користувача «Кристина Берестецкая (Александровна)» у російські соціальній мережі «ВКонтакте»

 

Серед сторінок відомих публічних осіб, на які вона підписана – Володимир Жиріновський, Дмитро Медвєдєв, Віктор Медведчук, Тетяна Монтян, Володимир Бурматов (хто не в курсі – це депутат держдуми, автор багатьох людожерських законів і головний ZоошиZоїд на росії), Николай Стариков (член соціалістичної партії «справєдлівая россія», українофоб і «кримнашист») та ін. Усього в її підписках 338 сторінок, з яких, окрім тхеквондо і шизотерики також вона читає сторінки «Народно-освободительное движение», «Битва за Новороссию» тощо.

 

Фото 2015 року з культовою книгою всіх аллатранців «Сэнсэй. Исконный Шамбалы». Поняття «добра» у розумінні Берестецької – це бути наводчицею для рашистських ракет.

 

Добро порождает добро

Зворот обкладинки книги про Сенсея

 

Ідеями «АллатРа» вона захопилася приблизно у 2012 році, почала відвідувати семінари, читала окультну літературу авторства «Анастасії Нових», переглядала відео на «АллатРа ТВ».

 

Христина Берестецька АллатРа

Антинаука, переписування історії, псевдорелігійні відсебеньки Ігоря Данілова – все це Христина Берестецька вважає «споконвічними знаннями»

 

У Христини Берестецької понад 2000 вконтактівських друзів, а в альбомах багато фото з дітьми у спортзалі.

 

Журнал Сенсей

Як видно, замість тренувань Христина Берестецька займалася розповсюдженням сектантської літератури та готувала нових рабів для «АллатРи»

 

І навіть на рекламі спортивного клубу «Канон» – символіка «АллатРа».

 

Канон Аллатра

Враховуючи те, що наступні декілька років горе-спортсменці доведеться провести за ґратами, оголошення про набір на тренування не є актуальними

 

Об’єкт обожнення Христини Берестецької – Ігор Данілов, він же – Сенсей, Агапіт Печерський, Імам Махді та Ріґден Джапо в одній особі.

 

Данілов Ігор Михайлович

Ігоряша власною персоною – фото давнішнє, де він ще з чубом і вусами

 

Нові «сенсеї» у лавах спортивних тренерів

 

Одразу після того, як Христина Берестецька отримала підозру та була відправлена під варту, правоохоронці затримали ще трьох тренерів – друзів Берестецької. Вони теж є адептами «АллатРи» і беруть участь у проекті «созидательное общество». Але кримінальне провадження стосується не секти, а здавання позицій Сил оборони, тому їх лише допитали. Чоловік Берестецької, Олександр Холод наразі залишається на волі, адже справа стосується тільки його дружини.

 

Крім Христини Берестецької та її чоловіка Олександра Холода, до секти «АллатРа» також входить відомий у спортивних колах тренер Олександр Єфименко та його друзі, до яких не варто ходити на тренування, а тим більше, не слід довіряти їм своїх дітей.

 

Зокрема це тренерка-сектантка Діана Зімарієва, м Київ.

 

Діана Зімарієва

Фото профілю користувача «Diana Zimarieva» у соціальній мережі Facebook

 

Тренер-сектант Дмитро Крячок, центр тхэквондо «NGeneretion», м. Київ.

 

Дмитро Крячок

Фото профілю користувача «Dima Kryachok» у соціальній мережі Facebook

 

Тренер-сектант Станіслав Бабженко, м Київ.

 

Станіслав Бабженко

Фото профілю користувача «Стас Бабженко» у соціальній мережі Facebook

 

Крім того, окремі українські тренери з тхеквондо підтримують стійкі зв’язки з членами терористичної організації «ДНР», які дивим чином проникають на змагання. Так, на фото нижче – Олександр Холод з «тренером» Оленою Сергуніною, котра приїхала до Києва з тимчасово окупованого м. Макіївка Донецької області.

 

Елена Сергунина

Олена Сергуніна (ліворуч) з Олександром Холодом

 

Взяти участь в українських змаганнях для збірної команди з тимчасово окупованої території є справою практично нереальною. А якщо це таки вдалося, значить, було підключено дуже серйозні зв’язки.

 

До речі, ось що пишуть про «тренера» з Макіївки Олену Сергуніну на російському Інтернет-порталі «Кубанские новости»:

 

Елена Сергунина днр

Публікація від 10 березня 2022 р.

 

Терористи «ЛНР» у квартирі Христини Берестецької

 

Але і це геть не все. Христина Берестецька має квартиру за адресою: м. Київ, вул. Петра Чаадаєва, 2-А, кв. 30. Там мешкає її вітчим, Берестецький Олексій Володимирович, який є обвинуваченим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України.

 

У листопаді 2019 р. в цьому будинку Олексій Берестецький під час конфлікту із сусідами вчинив стрілянину, внаслідок якої один з мешканців отримав тяжке вогнепальне поранення. Причиною тривалого конфлікту стало те, що Берестецький самовільно облаштував спортивний клуб у нежитловому приміщенні, за комунальні послуги не сплачував, а борги намагався перекласти на ОСББ. Стрілянину було кваліфіковане як замах на вбивство, а сам Берестецький тоді опинився в СІЗО. Однак у лютому 2022 р. він був звільнений з-під варти й зараз перебуває вдома. Справа  № 1-кп/759/283/21 (ун. № 759/2256/20) розглядається Святошинським районним судом м. Києва, чергове судове засідання призначене на 29.09.2022 р.

 

Отже, Олексій Берестецький поселив у цій квартирі колишніх поліцейських, а фактично – членів терористичної організації «ЛНР», які приїхали до Києва з тимчасово окупованого м. Луганська. Всі вони  його друзі, їх у квартирі багато. Разом вони проводять якісь містерії зі співами та психоделічною музикою, чим дуже отруюють життя сусідам.

 

Український спорт має бути очищено від пособників ворога

 

Доводиться констатувати, що коли відомі у спортивних колах тренери двинуті на ідеях «АллатРи», то це кидає потворну тінь на всю Федерацію тхеквондо (ВТФ) України. Як сталося так, що спортсменів від терористичної організації «ДНР» регулярно допускали на українські турніри, тоді як українські спортсмени часто-густо отримували відмови з формальних причин? Наприклад, людину могли не допустити до участі у змаганнях через те, що вона належить до іншої федерації – громадської організації, або ж когось не влаштовує її ставлення до керівництва.

 

Ось такі тренери-колаборанти з промитим «АллатРою» мозком ганьблять усю Федерацію тхеквондо і український спорт загалом. Христина Берестецька та її друзі займаються шпигунством в інтересах держави-агресора, розвідують позиції наших захисників і свідомо допомагають ворогові у вбивстві людей, знищенні інфраструктури. Вони не жаліють нікого, тому і у нас не має бути жалості до них самих.

 

В історії Христини Берестецької – вся суть аллатранців, у яких «созидательное общество» слугує тільки ширмою для спільної мрії про перемогу рашизму, а «добро в действии» означає здавати ворогові нашу країну.

 

Також за темою:

Звернення «Федерації тхеквондо (ВТФ) України» щодо спростування недостовірної інформації

Сектантка «благотворчого суспільства» (МГР «АллатРа») Христина Берестецька засуджена до 8 років позбавлення волі